skraafoto-N.jpg (1)
skraafoto-S.jpg (1)
skraafoto-E.jpg (1)
skraafoto-W.jpg (1)
skraafoto-T.jpg (1)

Ansager Å er kendetegnet ved sit smukke, uregulerede forløb gennem skov og eng. Vandkvaliteten er høj og åen er et yndet fiskevand, hvor det er muligt at fiske efter bækørred, stalling, laks og havørred, med både spin, orm, og flue.

Det øvre forløb fra Donslund til Kølskevad er varieret og med en del gydepladser. På strækningen ned mod Ansager løber åen i utallige sving, men vandløbskvaliteten er lav som følge af sandvandring. Fra Ansager og til sammenløbet med Grindsted å løber åen igen mere varieret i et flot skovlandskab og her træffer man laks og havørred ved høj vandstand.

De mange dambrugsspærringer ved åen er efterhånden væk og der er realistiske forhåbninger om et forbedret lystfiskeri i fremtiden, i takt med forbedrede gydeforhold i hovedløbet, samt tilløbene.

Majfluerne sværmer i sæsonen på den nedre del af åen.

Angelschein

Um hier angeln zu können, benötigen Sie einen gültigen nationalen Angelschein – eventuell benötigen Sie auch einen Angelschein eines Vereins oder eines privaten Eigentümers. Kaufen Sie Ihren nationalen Angelschein über den untenstehenden Link.

Jahreszeit

Jan.
Feb.
Mär
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dez

Die Jahreszeit ist nur ein Hinweis und Sie müssen immer die Erhaltungszeiten für die einzelnen Arten und Angelplätze nachlesen.

Spezies

Meerforelle
Bachforelle
Äsche
Lachs

Prognose

Bewertung

0,0

0 Bewertungen

5
4
3
2
1

Bewerten Sie diesen Angelplatz

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit anderen