Sættravej 9, 9300 Sæby

Voer Å Sportsfiskerforening råder over omkring 40 kilometer attraktivt fiskevand i det østlige Vendsyssel. Voer Å udspringer ved Østervrå og slynger sig smukt i landskabet til udmundingen i Voerså. Åen har en god bestand af havørreder og bækørreder. Ikke mindst takket være et stort vandløbsarbejde i tilløbsbækkene er det lykkes at lave et selvreproducerende vandløb. Det store optræk af sommerørreder går for alvor i gang i juli til september. Fiskeriet varieret fra små bække på de øverste stykker til de brede og dybe skovstykker på det nederste af åen.

Ligeledes råder foreningen over fiskeret i Gerå, samt Dybvad Søpark der er smukt placeret i et parklignende anlæg ved Dybvad. Søen er en tidligere mergelgrav og ligger lang og dyb, omkranset af store træer. Der er lavet platforme til at fiske fra, bålsted og fiskesti hele vejen rundt om søen. Der er en god bestand af gedder, aborrer, ål, skaller og karper.

Med et medlemskab af Voer å Sportsfiskerforening bliver du en del af en velfungerende forening med en spirende juniorafdeling, et hold meget entusiastiske vandløbsfolk og ikke mindst muligheden for fantastisk fiskeri i smukke omgivelser.

Husk at tjekke foreningens hjemmeside på voeraaspf.dk og find foreningen på Facebook. Find regler for fiskeriet på foreningens hjemmeside, samt kort over fiskevand m.m.

Ud over medlemskabet af VoerÅ Sportsfiskerforening, bliver du automatisk
medlem af "Danmarks Sportsfisker Forbund". Og vil gratis modtage 4 numre af magasinet "Sportsfiskeren" om året, samt en række andre medlemsfordele.