Pladsen kan ved første øjekast se kedelig ud, men giv den en chance. Særligt i de kolde måneder kan du finde fisk herinde, selvom man ikke har mærket noget på andre pladser. Man fisker udover et mørkt område hvor fiskene kan stå helt inde i bunden, så husk at affiske området, inden du vader over det.
Parkering ved vejsiden.
Dybt
Fiskepladser med dybt vand giver mulighed for mange arter samt flere former for fiskeri. Om sommeren kan det dybe vand være flere grader koldere end det lave, kystnære vand. Dette kan tiltrække rovfisk, der trives bedst i koldt vand. Om vinteren kan det have samme effekt, da det dybe vand er varmere end overfladevandet.
Blæretang
Sammen med ålegræsset er blæretang den mest fremtrædende vandplante langs de danske kyster. Denne tang hæfter sig på glatte overflader som sten, grus og andre variationer på bunden. Blæretangen er et godt skjul for fødeemner og fisk. Bundforhold med blæretang er et godt indikator for, at der er fisk i nærheden.
Pynt
Når kystlinjen slår et markant knæk og/eller danner en form for rev eller tange, kalder vi det en pynt. Som på et rev vil der på pynter ofte være mere strøm, da vandmasserne her bliver presset forbi. Det giver et stort vandskifte og dermed en god indikator for en havørredplads. En pynt kan have meget dybt vand under land og giver anledning til fiskeri efter flere arter og et godt fisker i de varme måneder, hvor vandtemperaturen er høj.
Læs mere om havørredfiskeri på Fyn og øerne
Du skal have et gyldigt fisketegn for at fiske her. Køb dit fisketegn via nedenstående link.