Humlevænget 15, 6000 Kolding

”Gentlemans Fiskerne” startede oprindeligt den 1 marts i 1988. Det var lystfiskere fra Silkeborg området, som var pionerer, og det var en fiskeklub med et fiskestykke af Omme Å, og foreningen blev derfor opkaldt ”Fiskeklubben Omme Å”. Fiskeklubben har altid været med begrænset medlems antal. Der har gennem de mange år, altid været omkring 30 medlemmer.

Som årene er gået, har foreningen forandret sig og det oprindelige stykke fiskevand, ved Omme Å, måtte opgives ved ejerskifte.

Et nyt stykke fiskevand ved Omme Å, blev starten på en ny æra. Fiskeklubben havde dette fiskevand, gennem flere år og siden er der kommet lidt mere fiskevand til, ved Holsted Å, et stykke af Guden åen, og lidt fiskevand ved Sneum Å.

Klubben er domineret af 60+ medlemmer, som holder af et godt fiskevand, i en skøn uspoleret natur, efter parolen: lidt men godt.

Det er ikke muligt, at blive direkte medlem af klubben, alle medlemmer skal godkendes af bestyrelsen, før eventuel medlemskab kan finde sted.
Der findes ingen restriktioner, alle kan blive medlem, både mænd og kvinder har adgang.

”Fiskeklubben Omme Å” skiftede navn til ”Gentlemans-Fiskerne” den 28. april 2019, hvilket afspejler typen af medlemmer i fiskeklubben.