Munkebjergvænget 1, 5230 Odense M

den Fynske Grusbande er for alle naturinteresserede, og du er velkommen uanset baggrund!
Hvad end du er sportsfisker, ornitolog, eller blot naturinteresseret er ganske uvedkommende. Her er det ønsket om at gøre en god indsats for vores vandløb der tæller.
Det er ganske gratis og uforpligtigende at være medlem af Grusbanden, og du er velkommen til at medvirke i alle de projekter du har lyst til. Det er helt op til dig hvor meget du vil bidrage, og du forpligter dig kun til medvirken når du har tid og lyst.
Lidt om den Fynske Grusbande...
Grusbanden drives i dag af Havørred Fyn og Vandpleje Fyn i fællesskab. Gruppen har til opgave at støtte og supportere restaureringstiltag med frivillig arbejdskraft.
Vi støtter/supporterer som udgangspunkt alle grupper, eller organisationer, der udfører frivillig vandløbsrestaurering i Fynske vandløb (læs: Fyn og øerne).
Grusbanden stiller fysisk arbejdskraft, og håndholdte redskaber, til rådighed for alle frivillige restaureringstiltag der gavner miljøtilstanden i de fynske vandløb.
Vi supporterer normalt tiltag som f.eks. udlægning af gydegrus, skjulesten - og dødt ved. Vi udplanter gode vandplanter, og -eller spuler tilsandede gydebanker fri for sand.