Vilkår for brug af Fishing in Denmark

Lystfisker Danmark
Rådhus Allé 5
5610 Assens

info@fishingindenmark.info

 

Vilkår for brug af Fishing in Denmark - App

Formålet med disse vilkår og betingelser for brug af hjemmeside og app, er at definere de regler for brug af “Fishing in Denmark” (i det følgende benævnt “Appen”), der er udgivet af

LystfiskerDanmark.

Ved at installere Appen og/eller tilgå Appen som gæst og/eller bruger accepterer du ubetinget og uden forbehold alle vilkårene for brug af Appen, som er defineret nedenfor. Hvis du ikke accepterer disse Vilkår for Brug af Appen, beder vi dig om ikke at bruge Appen.

Ethvert besøg og/eller enhver brug af Appen skal foregå i overensstemmelse med disse vilkår for brug.

Fishing in Denmark forbeholder sig retten til når som helst at ændre disse vilkår for brug af Appen, herunder alle eller nogle af bestemmelserne i vilkårene for brug af Appen, for at kunne tilpasse dem til ændringer i tjenester, tekniske ændringer, juridiske- eller lovgivningsmæssige ændringer eller ved lancering af nye tjenester. De gældende vilkår for brug af Appen er dem, der gælder på den dato, hvor brugeren opretter forbindelse til eller bruger Appen.

Fishing in Denmark opfordrer brugeren til regelmæssigt at holde sig opdateret om den seneste version, der er tilgængelig i selve Appen og på Fishing in Denmark portalen.

Tilgængelighed

Appen er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, medmindre der indtræffer en force majeure-hændelse eller en anden hændelse, som er uden for Fishing in Denmark's kontrol, eller der er tale om potentielle afbrydelser eller vedligeholdelse, som er nødvendig for, at Appen kan fungere korrekt. Afbrydelser på grund af vedligeholdelse og/eller opdateringer kan forekomme, uden at Brugeren oplyses om det på forhånd.

Tilgængelighedserklæring for Fishing in Denmark platformen

https://www.was.digst.dk/fishingindenmark-info

 

Persondata og samtykke

Ved brug af Fishing in Denmark app giver du Fishing in Denmark (LystfiskerDanmark) samtykke til at gemme dine data på Fishing in Denmark's servere i den tid din bruger er aktiv. Ved oprettelse af en bruger på Fishing in Denmark acceptere du, at Fishing in Denmark (LystfiskerDanmark) opbevare dine informationer, så som e-mail og navn, samt evt. andre data du selv har oprettet i appen. LystfiskerDanmark opbevarer dine data efter gældende lovgivning. Læs mere om vores persondatapolitik her. 

Fishing in Denmark / LystfiskerDanmark vil aldrig bruge din e-mail til markedsføring eller kontakte dig med tilbud, nyhedsbreve etc. Der kan forekomme at, Lystfisker Danmark kontakter dig over e-mail med vigtige nyheder fra Fishing in Denmark appen eller tekniske opdateringer der vedrører din bruger.  

Ønsker man ikke længere at være bruger i Fishing in Denmark skal man blot skrive til info@fishingindenmark.info og vi vil fjerne dine data samt adgang. 

Indhold og materielle rettigheder

Ved oprettelse og deling af data/indhold i Fishing in Denmark, forbeholder Fishing in Denmark sig ophavsrettighederne på data/indhold, så som billeder, tekster og data. Fishing in Denmark kan frit genanvende disse materialer på andre medieplatforme. 

Indhold fra Fishing in Denmark platformen samt app, må ikke udgives, gengives, deles eller bruges af 3. part i andre sammenhænge uden skriftlig aftale med Fishing in Denmark (LystfiskerDanmark). 

Deling af indhold på platformen

Ved deling af billeder, tekst og andet data på Fishing in Denmark platformen er det stængt forbudt at dele seksuelle, pornografiske, politiske eller krænkende indhold.

Indhold skal være markedsføringsneutralt og man må ikke promovere produkter, mærker, virksomheder etc. 

Som bruger på Fishing in Denmark må man kun have 1 aktiv bruger. Navnet for ens bruger skal være et reelt navn og man må om ingen omstændigheder udgive sig for at være andre, end den man er eller være misvisende, krækende eller forulempende. 

Fishing in Denmark forbeholder sig rette til at udelukke brugere der ikke overholder vilkår og betingelser for brug. I særlige forhold kan politianmeldelse af brugere være nødvendigt. 

Betingelser

Som bruger på Fishing in Denmark acceptere man, at have læst disse betingelser/vilkår inden brug af hjemmeside og app.