After-fishing på Assens Havn

IMG 4202
28. juni 2022

Program

  • 20.00 - Dørerne åbner
  • 20.15 - Mulighed for at købe sodavand/øl
  • 21.00 - Gratis kystspise, grillpølser og kaffe
  • 21.30-01.00 - Rigs og fluebinding
  • 01.00 - Tak for i aften

OBS: Ingen tilmelding - Dette er et åbent/gratis arrangement

Kom og nyd en uformel aften efter dit fiskeri i selskab med ligesindede lystfiskere i Det Røde Pakhus, Assens Havn.

Fredag den 1. juli byder Oplev Kysten & kommende Kyst- og Lystfiskercenter på en gratis og uformel aften i lystfiskeriets tegn. Du kommer til at møde ligesindede lystfiskere til en snak om tips og tricks over en sodavand eller øl i det gamle maritime skibsværft. Der vil være mulighed for at binde fluer og fiskerigs, så tag dit materiale og fluebinder-stik med, hvad enten det er fluerne, gennemløbs-rig eller fladfiskerigs, du har hang til.

Læs mere og se alle aktiviteter på www.oplevkysten.dk.

Hvad er Oplev Kysten?

På aktivitetsprogrammet Oplev Kysten kan man gå opdagelse på i Lillebælts undervandslandskaber, høre om de lokale kysters historie gennem tiderne, tage med på Ålegræs safari på Thorø's smukke ålegræs-enge, eller lære at finde kystens godbidder. Eller få tips og tricks til fiskeriet, og lær hvordan du kan tilberede din friske fisk hos Nationalt Kyst- og Lystfiskercenters mobile outdoor-køkken.

Det er blot nogle af de aktiviteter, som lige nu er i støbeskeen. Fra maj 2022 til september 2023 vil borgere og besøgende i Assens Kommune nemlig kunne opleve og deltage i omkring 100 aktiviteter, der tager udgangspunkt i vandnaturen, planterne og livet over og under havfladen ved den vestfynske kyst.