Kvinder der fisker - En ny podcast

Kvinder7
onsdag den 14. april 2021

I dag er ca. 10% af de danske lystfiskere kvinder, men dette tal er støt stigende. LystfiskerDanmark ønsker endnu flere kvinder i lystfiskeriet - derfor udgiver vi nu en lille podcastserie, som sætter fokus på nogle af de fiskende kvinder i Danmark samt hvorfor lystfiskeri er ligeså interessant for kvinder som for mænd.

Allerede nu ligger tre afsnit klar til lytning, på alle de gængse podcasttjenester (Apple Podcast, Spotify, Podimo, mm.), og et fjerde afsnit er på vej. I serien er vi med forskellige kvinder på fisketur og oplever fiskeret fra deres perspektiv. Det gælder både den konkrete fisketur vi er med på, men også samtaler om at være kvinde i en kultur, der ellers typisk er domineret af mænd. Men når alt kommer til alt, så kvinderne i serien også alt det som ikke skiller sig ud, men bare handler om den passion vi alle deler – uanset køn.

Selvom podcasten er produceret af to mænd (Gordon P. Henriksen og Peter Ørbæk, det samme hold som stod bag Fisketegn på Radio24syv), hører lytteren i ’Kvinder der fisker’ udeklukkende lyden og stemningen af kvinder på fisketur. Serien tager os til Møn med Katrine under #mønsession20, på streetfishing med Fiskekonerne i København og en tur til Tåsinges kyster med Linda og Karen.

Du kan finde ’Kvinder der fisker’ der hvor du normalt finder dine podcasts, eller lytte lige her: https://www.spreaker.com/show/en-fiskepodcast