Lystfiskernes efterår

237771007 1731638030356710 3469760132121936438 N
30. august 2021

Om få dage går vi ind i efterårssæsonen og denne sæson er en klar favorit blandt mange lystfiskere.

Efteråret byder på mange lystfiskermuligheder. Kystfiskeriet bliver især godt fra start september men også å fiskeriet er på toppen i denne måned. Havn og molefiskeriet er fantastisk og der kan stadig fanges godt med makrel, fladfisk og andre sjove arter i det dybere vand. Aborre og gedder trives i det køligere vejr efteråret byder på og en tur på søen på denne tid af året, er altid en fornøjelse. 

Spændende events

Udover det gode efterårsfiskeri, så byder denne tid på en masse interessante events, rundt omkring i Danmark. Mange lystfiskerforeninger og andre organisationer inviterer til fiskekonkurrencer, arrangementer og foredrag.

Unik oplevelse for lystfiskerne på Nørre Vosborg

Kulturherregården Nørre Vosborg i Vemb ved Holstebro inviterer i samarbejde med Vemb Lystfiskerforening til en uforglemmelig weekend sidst i september ved Storå hvor man bl.a. kan møde Gordon P. Henriksen, Senja Furbo, Mikkel Frey Damgaard, Lars Broberg og andre lystfiskere fra hele landet.

Weekenden byder på mange spændende events med bl.a. fluebinding, udendørsmad og laksefiskeri i topklasse! 

Læs mere her https://nrvosborg.dk/oplevelser-og-tilbud/etpardageifisk/

DSC9002

Danske fiskekonkurrencer

I efteråret domineres fiskekonkurrencerne af specielt en type konkurrencer; nemlig kystkonkurrencer efter havørreden. Efteråret er virkelig den sæson, hvor der er chance for en af de helt store trækfisk på vej mod åerne og hvem vil ikke fange sådan en under en konkurrence!

Det er ikke kun havørredkonkurrencer der venter i efteråret - der afholdes også spændende konkurrencer hvor der fiskes efter f.eks. aborre, makrel og laks.

Se et stort overblik over danske lystfiskerarrangementer:
https://fishingindenmark.info/aktuelt/aktiviteter