Ny app på markedet

Vlcsnap 2021 08 31 13H46m10s654
31. august 2021

Fishing in Denmark kan nu præsentere en ny app til de danske lystfiskere! Appen er nu klar og han hentes på AppStore og Google Play. 

Siden Fishing in Denmark platformen blev lanceret har vi arbejdet på en app som skulle genbruge platformens data omkring fiskepladser, foreninger samt alle de andre nyttige datalag vi siden lanceringen har tilføjet. En app der gøre det nemmere og sjovere, at lystfiske i Danmark.

Prognosekort

I appen er der mulighed for at se følgende prognosekort

  • Nedbør
  • Salinitet
  • Vandtemperatur
  • Vind
  • Havstrøm

Appen har alt det lystfiskere skal bruge ved hånden, når de skal planlægge eller er på deres fisketur. På kortet finder du alle de gode danske fiskepladser, spændende lag med turbåde, slæbesteder, foreninger, parkering og meget mere. Med et tryk på vejr-ikonerne får man vejrudsigten, vandstand eller historisk vejr information fra valgt position - med historisk vejr data kan man netop undgå at køre forgæves til en oprørt kyst eller omvendt, komme ud til en god pålandsvind med klart vand.

I appen der gode forklaringer på fredningsbælter og de er altid opdateret fra Fiskeristyrelsen. Man finder også gode genveje til informationer omkring fredninger, mindstemål og andre relevante links til når man står ved vandet. 

På kortet kan man prøve en af mange korttyper fra FCOO med nyttige prognose kort som f.eks. havstrøm, vandstand eller salinitet. Dermed har man de bedste værktøjer til at kunne planlægge en successful fisketur. 

I appen har brugere mulighed for at logge ind og gemme personlige hotspots eller fangster, og dermed lave sit eget fiskekort over Danmark. Som bruger i appen har man også mulighed for at dele oplevelser med andre brugere. Man kan tjekke ind på en lystfiskerforenings fiskevand eller ved en fiskeplads, og dele en oplevelse direkte derude fra.

Download på AppStore og Google Play

 

Vi håber I vil tage godt imod appen og melde tilbage hvis i oplever problemer eller bare har gode idéer til den. Dette er første version og vi bestræber os på at udvikle den bedste lystfiskerapp til de danske lystfiskere!