Ny dansk lystfisker-app

Vlcsnap 2021 08 17 19H12m06s248
fredag den 20. august 2021

Inden længe lancerer LystfiskerDanmark en ny lystfisker-app der skal gøre det nemmere at være lystfisker i Danmark.

Fishing in Denmark har arbejdet målrettet på at gøre livet som lystfisker endnu nemmere i den digitale verden ved bl.a. at samarbejde med Havørred.com og DTU Aqua. I 2021 overtager Fishing in Denmark appen Havørred.com - med en fusion af de to apps styrker vi den fremtidige udvikling samt sikre driften af appen - alt sammen for at kunne tilbyde en endnu bedre gratis app til de danske lystfiskere. 

Den nye app kommer til at fusionere de kendte funktioner fra begge apps samt give brugeren nye smarte funktioner der skal gøre det endnu sjovere, før og under og efter fisketuren. I appen kan man udforske fiskepladser, vind og vejr forhold, gå på opdagelse og blive inspireret til den næste fisketur. Brugerne kan dele oplevelser med hinanden, tjekke ind på fiskepladser eller sammen med foreninger.

I samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund og Fiskekort.dk har vi integreret links til køb af fiskekort direkte i appen. Med appen har man det fulde overblik og fiskemuligheder i Danmark samt hvilke foreninger der råder over fiskeretten i de danske åer og søer. Derudover kan man udforske de mere end 1.600 fiskepladser vi kender fra Fishing in Denmark's platform.

Fishing in Denmark arbejder tæt sammen med DTU Aqua og Fangstjournalen. Det vil dermed blive muligt, at man i fremtiden kan bidrage med data til forskning, direkte fra Fishing in Denmark appen. 

Appen forventes klar til download på App Store og Google Play slut august i år.