Fra nyfisker til lystfisker

Image00003
17. august 2021

Kampagnen "Lån en gratis fiskestang" har givet mange fiskeinteresserede mulighed for at komme i gang med lystfiskeriet. Kampagnen kører helt til midt oktober, så der er stadig rig mulighed for at prøve denne dejlige hobby - man skal blot finde en butik der deltager i kampagnen. En liste over alle butikkerne rundt i landet kan findes her

Vi fået mange succeshistorier om "nye" lystfiskere der har haft held med fiskeriet hen over sommeren. Hos Check Point Marine på Bornholm har de haft stor gavn af fiskestængerne og der har været stor interesse fra både nye lystfiskere samt udenlandske turister der taget i mod tilbuddet.

"Vi har også en del udenlandske gæster som er kommet afsted uden stang og grej - De elsker konceptet! - Det er en fantastisk service at kunne tilbyde!" skriver Tom og Bjarke fra Check Point Marine. 

Stor interesse fra nyfiskere

I juli måned arrangerede Check Point Marine fem fladfisketure for nybegyndere i sammenarbejde med Destination Bornholm. "Lån en gratis fiskestang" konceptet kom ud til mere end 80 deltagere på disse ture. Udover disse arrangementer har stængerne været lånt ud til private, firmaer og lodsejere der har ønsket at prøve kræfter med lystfiskeri gennem Check Point Marine. 

"Disse ture har været en gave både forretningsmæssigt og for gæster! Muligheden for at fiske og formidle omkring bæredygtigt lystfiskeri, sæsoner, mindstemål, regler osv. har haft en utrolig god effekt." - skriver Check Point Marine der også har flere arrangementer på kalenderen i sensommeren og efteråret. 

Image00011

Ønsker man at deltage i lokale arrangementer eller at afholde eget for familie og venner, bør man tage kontakt til sin lokale grejbutik, hvor man kan låne fiskestænger fra kampagnen. 

I hovedstadsområdet har kampagnen også været en stor success og især til folk der vil prøve kræfter med streetfishing i havneområderne, hvilket er blevet en meget populær form for fiskeri.

Udforsk fiskepladser og teknikker

Se alle vores gode fiskepladser til fladfisk på vores interaktive kort og læs guiden "fladfisk fra kyst, mole og båd" i vores fiskeguide univers - så er du godt udrustet til en god oplevelse.