Før du fisker - en ny uddannelse til lystfiskere

Før Du Fisker 800X400
mandag den 11. september 2023

Hvad er et fredningsbælte? Hvad betyder mindstemål? Hvor må jeg færdes og hvor må jeg fiske? Gennemgå testen og blive opdateret på de vigtigste emner, når du som lystfisker skal ud og med stangen

FØR DU FISKER

Læringsplatformen "Før du fisker" er udviklet af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde med brancheforeningen Dansk Lystfiskeri og Lystfisker Danmark.

Hvis du kan huske dine første dage som lystfisker, vil du sikkert kunne genkende den usikkerhed, der kan opstå, når du ankommer til en ny fiskeplads. Du skal både finde ud af, hvor du må fiske, og sikre dig, at du fisker på lovlig vis og hvordan du tager hensyn hvis der er andre lystfiskere på pladsen. Uanset hvor du vælger at fiske, er der visse regler og krav, der er gældende inden for lystfiskeriet. Disse kan du nu lære at kende på den nye digitale læringsplatform ”Før du fisker”, så du undgår at stå i en uheldig situation ved fiskevandet.

– Der er god opbakning til lystfiskeri i Danmark. Det bliver set som en fin hobby udøvet af personer, der er i nær kontakt med naturen. Sådan skal det fortsæt være. Det kræver, at lystfiskerne opfører sig godt. Har en høj etik. Passer på fiskene, vandet og naturen. Derfor bakker Lystfisker Danmark aktivt op om ”Før du fisker”-initiativet, siger Arne Kvist Rønnest, projektchef i Lystfisker Danmark.

 

Læringsplatformen er udarbejdet af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde med brancheforeningen Dansk Lystfiskeri og Lystfisker Danmark

 

TAG "FØR DU FISKER" TESTEN NU