skraafoto-N.jpg (2)
skraafoto-S.jpg (2)
skraafoto-E.jpg (2)
skraafoto-W.jpg (2)
skraafoto-T.jpg (2)

Arresø er Danmarks største sø og ligger i Nordsjælland, og er samtidig en af de nordligste søer på Sjælland. Arresø er meget stor og vindpåvirkelig, hvilket man skal være opmærksom på, når man besøger søen.

Areal: 40.72 km2
Middeldybde: 3.1 m
Maks. dybde: 5.6 m

Arresø har en stor bestand af skalle, brasen, sandart og ål. Af andre fisk kan nævnes gedde, aborre, løje, rudskalle og hork. Sandarten, som blev udsat i 1927, er en særdeles fin spisefisk. Den er kendt for at have en meget svingende bestandsstørrelse, som topper med ca. 5-6 års mellemrum. F.eks. blev det i 2001 anslået, at 24% af fiskemassen var udgjort af sandart, kun overgået af skaller og brasen.

Lystfiskeri er tilladt i Arresø. Det er muligt at fiske fra alle de steder, hvor der er lovlig adgang og fra båd. Bredzonen må ikke befærdes. Samtidig har lystfiskeriforeninger fiskeret på en del steder af søen.

Angelschein

Um hier angeln zu können, benötigen Sie einen gültigen nationalen Angelschein – eventuell benötigen Sie auch einen Angelschein eines Vereins oder eines privaten Eigentümers. Kaufen Sie Ihren nationalen Angelschein über den untenstehenden Link.

Jahreszeit

Jan.
Feb.
Mär
Apr
Mai
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dez

Die Jahreszeit ist nur ein Hinweis und Sie müssen immer die Erhaltungszeiten für die einzelnen Arten und Angelplätze nachlesen.

Spezies

Hecht
Barsch
Rotauge
Zander

Prognose

Bewertung

0,0

0 Bewertungen

5
4
3
2
1

Bewerten Sie diesen Angelplatz

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit anderen